if (ICL_LANGUAGE_CODE=='hr') { };
Search
Generic filters

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!

Plantella

Vrtlarenje nam pruža zadovoljstvo, omogućuje nam rekreaciju i opuštanje kod kuće, ali istodobno i u prirodi te nam nudi opuštajući prostor za druženje.

Stoga smo razvili PLANTELLU jer vjerujemo da bi baš svi trebali uživati u svom vrtu. I tako vam već od 1990. godine pomažemo u stvaranju i njegovanju vrtova kakve želite.

Proizvodi za vrtlare ključni su za zdrav razvoj biljaka i ako se prvi put okušate u vrtlarstvu ili ste već iskusni vrtlar sa zelenom površinom. Pravilnim izborom i visokom kvalitetom proizvoda znatno ćete si olakšati posao i osigurati uspjeh i zadovoljstvo u vrtu.

Što vam sve nudi Plantella?

Cilj nam je ponuditi kvalitetne proizvode koji zadovoljavaju potrebe biljaka i jednostavni su za upotrebu. Želja nam je pojednostavniti izbor kvalitetnih proizvoda za njegu vašeg bogatog vrta prepunog ukusnih domaćih plodova ili za stvaranje bujnog ukrasnog vrta oko travnjaka, na balkonu ili u stanu.

S brendom PLANTELLA nudimo vam široku paletu visokokvalitetnih gnojiva – od organskih, univerzalnih, specijalnih u obliku peleta, granula, kristala i tekućeg oblika, do tehnološki najnaprednijih – membranskih gnojiva produženog djelovanja. Također vam nudimo širok izbor različitih supstrata za uzgoj i sredstava za pripremu i poboljšanje strukture tla.

U širokoj paleti tu su i proizvodi za lijepe travnjake – od specijalnih sredstava za pripremu tla za travnjak, visokokvalitetnih gnojiva, mješavina sjemena i sredstava protiv mahovine.

U PLANTELLI ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaše omiljene sobne i balkonske biljke, za voćke u voćnjaku, vinovu lozu, ukrasne biljke, travnjake, povrće, domaće jagode i još mnogo toga za snažan rast, bujno cvjetanje i dobar urod.

Mi smo stručnjaci po prirodi

Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija renomiranog slovenskog proizvođača Unichem. Razvijaju ih stručnjaci: agronomi, biolozi, poljoprivredni tehničari…

Prije predstavljanja proizvoda vama, korisnicima, uvijek provedemo ispitivanje kako bismo ih testirali i uvjerili se u njihovu učinkovitost. Testiranjem nastavljamo i kad su proizvodi već na tržištu jer čvrsto vjerujemo da samo tako možemo jamčiti kvalitetu koja će vam omogućiti uživanje s biljkama i u vrtu.

Pročitajte i kako testiramo učinkovitost naših proizvoda.

Savjetujemo, dijelimo iskustva i pratimo vaše uspjehe

Kako bi vrtlarstvo za vas učinili još lakšim, za vas pripremamo:

Volimo pratiti i vaše vrtlarske podvige i postignuća gdje god možemo.

Više života vašim biljkama

Već od 1990. godine pomažemo vama u stvaranju i njegovanju vrtova kakve želite. Plantella vam pomaže u brizi za vaše biljke s više od 150 različitih visokokvalitetnih proizvoda. Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija, a njihova je učinkovitost potvrđena u profesionalnim laboratorijima. Mi smo ih testirali u našim vrtovima, a vi se o njima uvjerite u vašima.

Plantella nudi visoko kvalitetne i provjereno učinkovite proizvode za čudovit, zdrav i bujan vrt koji ljubiteljima vrtlarenja olakšavaju rad i povećavaju uspjeh te tako omogućavaju više užitaka u vrtu.

Saznajte više

Što se tiče prehrane, neumoljivi smo. BIO PLANTELLA nudi visokokvalitetne i provjereno učinkovite proizvode za EKOLOŠKO VRTLARJENJE, koji omogućavaju obilan, zdrav, domaći proizvodi a ujedno brinu za okoliš.

Saznajte više

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!

Redovno primajte praktične savjete za uređivanje vašeg vrta.
Inspirirajte se našim prijedlozima za vrtlarenje.
Provjerite našu ponudu proizvoda.