Proizvođač s tradicijom

Unichem – Slovenski proizvođač s tradicijom

U slovenskoj tvrtki Unichem već nekoliko desetljeća proizvodimo visokokvalitetne proizvode za njegu i zaštitu biljaka, s naglaskom na organskom vrtlarstvu Plantella i Bio Plantella, te za učinkovitu zaštitu životnog okoliša od štetnika Effect i Ratimor.

Svi naši proizvodi rezultat su domaćeg znanja i razvoja i snažno su usmjereni u pripremu organskih proizvoda koji ne opterećuju okoliš, smanjuju otpad i izrađeni su od potpuno prirodnih sastojaka, a istodobno su dokazano učinkoviti u suzbijanju bolesti i štetnika i pridonose zdravom rastu biljaka.

Najaktivniji smo u Sloveniji, dok su naše podružnice i u Hrvatskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Poljskoj, kao i u Americi.

Također smo vrlo aktivni u izvozu – izvozimo u većinu europskih zemalja i SAD-a, kao i u neke azijske, afričke i južnoameričke zemlje. U inozemstvu, posebno u pet država u kojima su naše podružnice, naše su robne marke prepoznate kao kvalitetne i zauzimaju važno mjesto na tržištu.

Stalna kontrola kvalitete

Dugogodišnja tradicija u proizvodnji programa za vrt i programa za zaštitu temelji se na vlastitim istraživanjima, razvoju i proizvodnji.

Pod vodstvom odjela za napredni razvoj većinu proizvoda proizvodimo u slovenskom proizvodnom pogonu. Nudimo više od 200 različitih proizvoda za vrt i dom te smo vodeći proizvođač u kategoriji.

Vlastita proizvodnja omogućuje nam potpunu kontrolu nad kvalitetom proizvoda, od odabira najkvalitetnije sirovine, postupka pripreme i obrade pa sve do konačnog proizvoda. Tako pružamo visokokvalitetne proizvode s provjerenim i homogenim sastavom i visokom učinkovitošću za njegu i zaštitu vrta.

Vlastiti proizvodni pogoni omogućuju nam i brzu prilagodbu promjenama te potrebama i željama naših korisnika.

Provjeravamo učinkovitost za maksimalno zadovoljstvo korisnika

Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija. Prije puštanja na tržište sve naše proizvode testiramo i provjeravamo njihovu učinkovitost u neovisnim profesionalnim laboratorijima, kao što su: Arboretum, Institut za hmeljarstvo i pivarstvo Žalec, Biotehnički fakultet u Ljubljani i drugi.

Vjerujemo da samo uz odgovarajuću kvalitetu proizvoda možemo osigurati pravo zadovoljstvo i uspjeh u vrtu.Više života vašim biljkama

Već od 1990. godine pomažemo vama u stvaranju i njegovanju vrtova kakve želite. Plantella vam pomaže u brizi za vaše biljke s više od 150 različitih visokokvalitetnih proizvoda. Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija, a njihova je učinkovitost potvrđena u profesionalnim laboratorijima.
Mi smo ih testirali u našim vrtovima, a vi se o njima uvjerite u vašima.

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!