if (ICL_LANGUAGE_CODE=='hr') { };
Search
Generic filters

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!

Proizvođač s tradicijom

Unichem – Slovenski proizvođač s tradicijom

U slovenskoj tvrtki Unichem već nekoliko desetljeća proizvodimo visokokvalitetne proizvode za njegu i zaštitu biljaka, s naglaskom na organskom vrtlarstvu Plantella i Bio Plantella, te za učinkovitu zaštitu životnog okoliša od štetnika Effect i Ratimor.

Svi naši proizvodi rezultat su domaćeg znanja i razvoja i snažno su usmjereni u pripremu organskih proizvoda koji ne opterećuju okoliš, smanjuju otpad i izrađeni su od potpuno prirodnih sastojaka, a istodobno su dokazano učinkoviti u suzbijanju bolesti i štetnika i pridonose zdravom rastu biljaka.

Najaktivniji smo u Sloveniji, dok su naše podružnice i u Hrvatskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Poljskoj, kao i u Americi.

Također smo vrlo aktivni u izvozu – izvozimo u većinu europskih zemalja i SAD-a, kao i u neke azijske, afričke i južnoameričke zemlje. U inozemstvu, posebno u pet država u kojima su naše podružnice, naše su robne marke prepoznate kao kvalitetne i zauzimaju važno mjesto na tržištu.

Stalna kontrola kvalitete

Dugogodišnja tradicija u proizvodnji programa za vrt i programa za zaštitu temelji se na vlastitim istraživanjima, razvoju i proizvodnji.

Pod vodstvom odjela za napredni razvoj većinu proizvoda proizvodimo u slovenskom proizvodnom pogonu. Nudimo više od 200 različitih proizvoda za vrt i dom te smo vodeći proizvođač u kategoriji.

Vlastita proizvodnja omogućuje nam potpunu kontrolu nad kvalitetom proizvoda, od odabira najkvalitetnije sirovine, postupka pripreme i obrade pa sve do konačnog proizvoda. Tako pružamo visokokvalitetne proizvode s provjerenim i homogenim sastavom i visokom učinkovitošću za njegu i zaštitu vrta.

Vlastiti proizvodni pogoni omogućuju nam i brzu prilagodbu promjenama te potrebama i željama naših korisnika.

Provjeravamo učinkovitost za maksimalno zadovoljstvo korisnika

Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija. Prije puštanja na tržište sve naše proizvode testiramo i provjeravamo njihovu učinkovitost u neovisnim profesionalnim laboratorijima, kao što su: Arboretum, Institut za hmeljarstvo i pivarstvo Žalec, Biotehnički fakultet u Ljubljani i drugi.

Vjerujemo da samo uz odgovarajuću kvalitetu proizvoda možemo osigurati pravo zadovoljstvo i uspjeh u vrtu.

Više života vašim biljkama

Već od 1990. godine pomažemo vama u stvaranju i njegovanju vrtova kakve želite. Plantella vam pomaže u brizi za vaše biljke s više od 150 različitih visokokvalitetnih proizvoda. Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija, a njihova je učinkovitost potvrđena u profesionalnim laboratorijima. Mi smo ih testirali u našim vrtovima, a vi se o njima uvjerite u vašima.

Plantella nudi visoko kvalitetne i provjereno učinkovite proizvode za čudovit, zdrav i bujan vrt koji ljubiteljima vrtlarenja olakšavaju rad i povećavaju uspjeh te tako omogućavaju više užitaka u vrtu.

Saznajte više

Što se tiče prehrane, neumoljivi smo. BIO PLANTELLA nudi visokokvalitetne i provjereno učinkovite proizvode za EKOLOŠKO VRTLARJENJE, koji omogućavaju obilan, zdrav, domaći proizvodi a ujedno brinu za okoliš.

Saznajte više

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!

Redovno primajte praktične savjete za uređivanje vašeg vrta.
Inspirirajte se našim prijedlozima za vrtlarenje.
Provjerite našu ponudu proizvoda.