Testirana učinkovitost

Za Plantellu je razumijevanje biljaka i ljubitelja vrtlarenja ključno za gotovo svaki projekt. Vrtlarima amaterima, kao i profesionalnim vrtlarima želi ponuditi visokokvalitetne i učinkovite proizvode koji zadovoljavaju potrebe biljaka, jednostavni su za upotrebu i pouzdano pružaju njegu i zaštitu biljaka u vašim vrtovima: povrtnjaka, voćnjaka ili ukrasnih vrtova, bilo na otvorenom ili u stambenom prostoru.

Stoga se Plantellini stručnjaci, biolozi, kemičari, agronomi… satima posvećuju istraživanjima, analizama i tehnološkim inovacijama, a svi naši proizvodi također se ispituju i certificiraju u neovisnim profesionalnim laboratorijima. Takvim radom predvodnici smo u kategoriji po kvaliteti.

Uvjereni smo da samo tako možemo ponuditi najbolje i ostati najprepoznatljiviji, najcjenjeniji i najpouzdaniji brend među ljubiteljima vrtlarstva u zemlji i diljem svijeta.

Plantellina testiranja proizvoda

Prije ispitivanja, pripreme novog proizvoda ili unapređenja postojećih savjetujemo se s najvećim stručnjacima iz područja vrtlarstva, analiziramo inovacije i trendove u odabiru sirovina i provjeravamo postupke pripreme proizvoda koji omogućuju maksimalnu učinkovitost i jednostavnost uporabe, uz minimalni utjecaj na okoliš.

U tu svrhu Unichem ima vlastiti laboratorij, vrt s povrćem i voćnjakom, travnjak te staklenik za provođenje ispitivanja, gdje provodi ispitivanja i usporedbe sa srodnim konkurentskim proizvodima za vrt. Svaki proizvod, aktivni sastojak ili formulu trebamo prvo ispitati. Tako možemo odabrati samo najbolje sastojke prilagođene potrebama biljaka.

Ovi nam testovi omogućuju kontrolu sirovina, uvid u učinkovitost i usporedbu s postojećim drugim rješenjima na tržištu. Također su izvrsna prilika za stvaranje novih ideja i proizvoda. Svake godine provedemo 10 ili više pokusa i usporedbi.

Učinkovitost provjerena u neovisnim institucijama

Marka Plantella usko surađuje i s mnogim vanjskim stručnjacima i institutima. Većina naših proizvoda testirana je, a njihova učinkovitost potvrđena u slovenskim, ali i stranim neovisnim profesionalnim laboratorijima, kao što su: Arboretum, Institut za hmeljarstvo i pivarstvo Žalec, Biotehnički fakultet u Ljubljani, The National Veterinary Research Institute, BIOTEK Agriculture Hungary, BVN Pesticides Ltd i drugi.

Prednost testiranja u neovisnim laboratorijima je u tome što oni testiraju naše proizvode vlastitom ispitnom opremom i metodologijom ispitivanja, a također mogu ponoviti te eksperimente i povremeno ih izvoditi. Njihovo neovisno mišljenje potvrda je naše kvalitete.

Mi smo stručnjaci po prirodi

Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija renomiranog slovenskog proizvođača Unichem. Razvijaju ih stručnjaci: agronomi, biolozi, poljoprivredni tehničari…

Prije predstavljanja proizvoda vama, korisnicima, uvijek provedemo ispitivanje kako bismo ih testirali i uvjerili se u njihovu učinkovitost. Testiranjem nastavljamo i kad su proizvodi već na tržištu jer čvrsto vjerujemo da samo tako možemo jamčiti kvalitetu koja će vam omogućiti uživanje s biljkama i u vrtu.

Mišljenja naših korisnika

Ključna misao vodilja u pripremi, su mišljenja i iskustva naših korisnika a i ostalih ljubitelja vrtlarenja jer oni ne očekuju samo kvalitetan proizvod, već se osim uspjeha u vrtu sve više usredotočuju na jednostavnost uporabe i ugodno iskustvo tijekom vrtlarenja s našim proizvodom.

Izravni kontakt s korisnicima i njihova mišljenja pružaju važne informacije za optimizaciju proizvoda i omogućuju razumijevanje potreba i želja potrošača i njihovih vrtova. Zbog svega toga su proizvodi uistinu vrhunske kvalitete i optimalno prilagođeni.Više života vašim biljkama

Već od 1990. godine pomažemo vama u stvaranju i njegovanju vrtova kakve želite. Plantella vam pomaže u brizi za vaše biljke s više od 150 različitih visokokvalitetnih proizvoda. Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija, a njihova je učinkovitost potvrđena u profesionalnim laboratorijima.
Mi smo ih testirali u našim vrtovima, a vi se o njima uvjerite u vašima.

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!