if (ICL_LANGUAGE_CODE=='hr') { };
Search
Generic filters

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!

Nastavite čitati

Predavanja/događaji

Plantella savjeti o vrtlarenju

Plantellin tim stručnjaka nastoji biti u tijeku s aktualnim radovima u vrtu. Stoga vas s Plantellinimi vrtnarskimi nasveti v revijah, časopisih, TV-oddajah, na radiu in nenazadnje na svoji spletni strani, v e-novicah, na facebooku … usmerja s praktičnim uputama i trendovskim rješenjima o uzgoju domaćeg povrća, voća, začinskog bilja, o organskom vrtlarstvu, balkonskom i sobnom cvijeću, voćarstvu, uređenju vrta s ukrasnim biljem, njegovanju travnjaka …

Za vas redovito pripremamo aktualna stručna savjetovanja i predavanja uživo i na internetu u obliku webinara. Našim se stručnjacima također možete obratiti na Plantellinim danima i raznim savjetovanjima.

Plantella stručni webinari

Vrtlarite s nama i pratite naše webinare na Facebooku / Plantella, gdje ćemo uživo odgovoriti i na sva vaša pitanja.

Više života vašim biljkama

Već od 1990. godine pomažemo vama u stvaranju i njegovanju vrtova kakve želite. Plantella vam pomaže u brizi za vaše biljke s više od 150 različitih visokokvalitetnih proizvoda. Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija, a njihova je učinkovitost potvrđena u profesionalnim laboratorijima. Mi smo ih testirali u našim vrtovima, a vi se o njima uvjerite u vašima.

Plantella nudi visoko kvalitetne i provjereno učinkovite proizvode za čudovit, zdrav i bujan vrt koji ljubiteljima vrtlarenja olakšavaju rad i povećavaju uspjeh te tako omogućavaju više užitaka u vrtu.

Saznajte više

Što se tiče prehrane, neumoljivi smo. BIO PLANTELLA nudi visokokvalitetne i provjereno učinkovite proizvode za EKOLOŠKO VRTLARJENJE, koji omogućavaju obilan, zdrav, domaći proizvodi a ujedno brinu za okoliš.

Saznajte više

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!

Redovno primajte praktične savjete za uređivanje vašeg vrta.
Inspirirajte se našim prijedlozima za vrtlarenje.
Provjerite našu ponudu proizvoda.