Bio Plantella Natur

999.00 

999.00 

Bio Plantella Natur

999.00 

Ekstrakt preslice

Visokokvalitetni prirodni pripravak na osnovi poljske preslice koji biljke jača te ih na taj način u razdoblju njihove vegetacije održava vitalnim i otpornim na bolesti. Pripravak je pripremljen za trenutnu uporabu.

Pakiranje: 500 mL

Wishlist icon Dodaj na popis za kupnjuDodaj na popis za kupnju

Gdje kupiti proizvod?

Tvoj spisak za kupovinu

Vrijeme upotrebe
Područje upotrebe

Opis

Prirodni pripravak sadrži ekstrakt brižno odabrane poljske preslice, iznimno bogate silicijem, kalcijem i kobaltom te optimalnim sadržajem ostalih minerala i vitamina E. Silicijeva kiselina učvršćuje stanične membrane biljaka koje na taj način postanu otpornije, a sumporni spojevi biljke jačaju.

Zbog visokog sadržaja silicija, kalcija i kobalta te ostalih minerala, poljska preslica je inače dobro poznata kao odlično sredstvo za suzbijanje bolesti na voćkama, povrću i ukrasnom bilju (među njima pepeljaste plijesni, plijesni, krastavosti, oslabjelosti biljaka zbog bolesti, uvenulosti, scale i ostalih gljivičnih bolesti). Izborom pravih biljaka i pravilne formule takav je učinak veći.

Prednosti

Biljke jača i učinkovito štiti jer:

  • pripremljen je  na posve prirodnoj osnovi
  • ima visok sadržaj minerala
  • jača stanice biljaka i tako sprečava ulazak bolesti
  • sastojci potiču potreban razvoj te rast biljaka

Upotreba

Prije uporabe plastičnu bočicu Bio Plantella Natur dobro protresemo i biljke temeljito poprskamo. Pripravak nema karencu i zato da možemo često primjenjivati u sezoni. Za najbolji učinak preporučamo redovitu primjenu u razmaku 7 do 10 dana te poslije svake obilne kiše tijekom cijelog razdoblja rasta. Ne preporučamo miješanje s drugim sredstvima.

Spremanje: Sredstvo držimo u originalnoj ambalaži, u suhom prostoru na temperaturi između 0 i 30 oC, odvojeno od hrane, pića i krmiva te nedostupno djeci.Ω

Podijelite s prijateljem

Bio Plantella za zaščito vaših rastlin

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!