Bio Plantella Start

999.00 

999.00 

Bio Plantella Start

999.00 

Specialna BIO zemlja za prve sjetve i pikiranje

Visokokvalitetna zemlja od najkvalitetnijih treseta za prve sjetve i pikiranje. Mladim biljkama nudi idealne uvjete za razvoj korijenja i snažan rast.

Pakiranje: 20 L, 50 L

Wishlist icon Dodaj na popis za kupnjuDodaj na popis za kupnju

Gdje kupiti proizvod?

Tvoj spisak za kupovinu

Vrijeme upotrebe
Područje upotrebe

Opis

Bio Plantella Start je specijalna zemlja za sjetvu, podizanje i presađivanje presadnica koja svojim posebno prilagođenim sastavom omogućuje brz razvoj korijenskog sustava. pH vrijednost i sadržaj hranjivosti tla Bio Plantella Start osigurava presadnicama sva potrebna hranjiva za razvoj korijena mladih biljaka i razvoj mladih presadnica. Kombinacija treseta osigurava optimalno zadržavanje vode u tlu. Budući da tlo ima vrlo fino mljevenu strukturu, ono stvara idealan omjer zraka i vode u zoni korijena kako bi se oni pravilno razvijali.

Prednosti

  • osigurava zdrave i snažne presadnice
  • sadrži 100% prirodni treset
  • osigurava idealne uvjete za rast mladih biljaka

Upotreba

  • Kod sjetve, pikiranja i pripreme reznica od presudnog je značaja odgovarajući supstrat koji će mladoj biljci omogućiti idealne uvjete rasta. Sjeme, odnosno, reznice posadite u tresetni lonac, napunjen supstratom Bio Plantella Start. Nakon toga zemlju lagano navlažite.
  • Za brzo klijanje preporučamo da se supstrat nikada sasvim ne osuši. U razdoblju klijanja zbog dodanih hranjiva dodatno gnojenje nije potrebno. Nakon ukorjenjivanja, biljke je potrebno prihraniti. Izaberite tekuće organsko gnojivo Bio Plantella Vrt ili organsko gnojivo u obliku granula Bio Plantella Nutrivit Univerzal.

Skladištenje:

Supstrat čuvamo u originalnoj ambalaži na suhom mjestu

Podijelite s prijateljem

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!