Bio Plantella Zemlja za rajčice

999.00 

999.00 

Bio Plantella Zemlja za rajčice

999.00 

Specialna BIO zemlja za rajčice

Visokokvalitetna zemlja za sadnju i presađivanje svih vrsta rajčica i ostalog plodovitog povrća u vrtu, koritima ili visokim gredicama.

Pakiranje: 50 L

Wishlist icon Dodaj na popis za kupnjuDodaj na popis za kupnju

Gdje kupiti proizvod?

Tvoj spisak za kupovinu

Vrijeme upotrebe
Područje upotrebe

Opis

Visokokvalitetna zemlja za sadnju i presađivanje svih vrsta rajčica i ostalog plodovitog povrća u vrtu, koritima ili visokim gredicama.

Prednosti

  • sadrži optimalnu kombinaciju crnog i bijelog huminskog treseta
  • odabrana mikrohranjiva doprinose uspješnoj oplodnji i oblikovanju plodova
  • osigurava prirodan i zdrav rast i razvoj sočnih plodova · osigurava optimalnu strukturnu stabilnost zemlje i omogućuje optimalan vodno-zračni režim

Upotreba

Kod sadnje u vrtu ili visokom drvetu: iskopajte rupu gotovo 3 puta veću od korijenove bale sadnice i napunite je sa 6-10 cm zemlje za rajčice. Stavite biljku u sredinu rupe i napunite je zemljom za rajčice. Na kraju se supstrat lagano pritisne uz biljku i zalije.

Kod sadnje u korita: Odaberite korito ili posudu promjera 40-50 cm i na dno stavite sloj drenaže. Zatim dodajte sloj zemlje za rajčice i posadite presadnicu u srijedu. Napunite korito ili posudu zemljom za rajčice, lagano je pritisnite uz biljku i zalijte.

Gnojidba: Bio Plantella zemlja za rajčicu sadrži dovoljno hranjiva za 3-4 tjedna, nakon čega preporučujemo redovitu gnojidbu visokokvalitetnim 100% organskim gnojivom Bio Plantella Vrt. Odmah nakon sadnje presadnice zalijte otopinom Bio Plantella Vita koja pomaže biljkama da se oporave od stresa presađivanja.

Podijelite s prijateljem

Bio Plantella paket za rajčicu, tikvice, papriku, feferone i ostalo plodovito povrće

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!