Plantella webinar: Najljepše cvjetajuće biljke na balkonima i terasama

Tijekom ljeta mnogi se dive bujno cvijetajući balkonima. Postići bujnost i konstantnu cvatnju biljaka tijekom cijele sezone nije tako lako. Osim kvalitetne zemlje i zalijevanja potrebno je i puno znanja i malo mudrosti.

Od stručne savjetnice za Plantellu, Milice Sekulić , iz predavanja ćete saznati kako isplanirati i njegovati balkosnko bilje.

Najljepše cvjetajuće biljke na balkonima i terasama – Plantella webinar

Tijekom ljeta mnogi se dive bujno cvjetajućim balkonima ali to postići nije tako lako. Osim kvalitetne zemlje i zalijevanja potrebno je i puno znanja i malo mudrosti. Pratite Plantella stručni webinar s Milica Sekulic i saznajte: 🌱 Kako kombinirati biljke za najljepši balkon ili terasu 🌱 Što je sve važno za bujno cvjetanje biljaka 🌱 Savjeti o održavanju biljaka u kondiciji cijelu sezonu 🌱 Zaštita od štetnika i bolesti

Posted by Plantella.hr on Thursday, 15 April 2021

Što ćete sve saznati iz stručnog predavanja:

🌱 Ideje za kombiniranje biljaka za najljepši balkon ili terasu
🌱 Što je sve važno za bujno cvjetanje biljaka
🌱 Savjeti o održavanju biljaka u kondiciji cijelu sezonu
🌱 Zaštita od štetnika i bolesti


Predavač Milica Sekulić bacc.ing agr. stručni je savjetnik za Plantellu. Veliki je ljubitelj organskog vrtlarenja, uzgoja voćaka i biljaka. Nesebično godinama sudjeluje na stručnim predavanjima, znanstvenim skupovima a svoje znanje nadopunjuje na stručnim edukacijama i kroz praksu.

Čest je gost u tv emisijama, radio emisijama, edukacijama i radionicama gdje dijeli svoje savjete. Stručne članke objavljuje u tiskanim i web medijima s ciljem savjetovanja. Predsjednica je Udruge Agro Opatija, udruge maslinara s velikim brojem članova već 7 godina.Na ovom predavanju želi vam na jednostavan način skrenuti pažnju na detalje kod uzgoja najljepših cvjetajućih biljaka na balkonima i terasama

Ne želite zamuditi naših spletnih predavanj? Spremljajte nas na družbenih omrežjih.

Podijelite sa svojim prijateljima:

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!

Redovno primajte praktične savjete za uređivanje vašeg vrta.
Inspirirajte se našim prijedlozima za vrtlarenje.
Provjerite našu ponudu proizvoda.