Plantella webinar: Kako do travnjaka i ukrasnog vrta iz snova

Lijepo je vrijeme i započinjemo radove u ukrasnom vrtu i travnjaku. Ako smo dovoljno educirani možemo imati baršunasto zelen travnjak i čaroban ukrasni vrt.

Od stručne savjetnice za Plantellu, Milice Sekulić , iz predavanja ćete saznati kako održavati svoj travnjak i ukrasni vrt.

Kako do travnjaka i ukrasnog vrta iz snova – Plantella webinar

Vrijeme je za radove u ukrasnom vrtu i travnjaku. Ako želite baršunasto zeleni travnjak i čarobni ukrasni vrt pogledajte stručno predavanje i saznajte: ???? Koji nas radovi čekaju u ukrasnom vrtu ???? Kako sadimo ukrasne biljke ???? Kako njegovati travnjak nakon zime ???? Što je najbitnije za najljepši travnjak.

Posted by Plantella.hr on Thursday, 1 April 2021

Što ćete sve saznati iz stručnog predavanja:

???? Koji su prvi radovi u ukrasnom vrtu
???? Presadnja ukrasnih biljaka u vrt
???? Kako oporaviti travnjak nakon zime
???? Što nam je sve nužno za najljepši travnjak

Predavačica Milica Sekulić bacc.ing agr. stručni je savjetnik za Plantellu. Velika je ljubiteljica organskog vrtlarenja, uzgoja voćaka i biljaka. Godinama sudjeluje na stručnim predavanjima i znanstvenim skupovima, a svoje znanje nadopunjuje preko stručnih edukacija i kroz praksu.

Često je gost u tv i radio emisijama, a na radionicama i predavanjima stručno savjetuje. U tiskanim i web medijima objavljuje članke s ciljem savjetovanja. Već 7 godina je predsjednica Udruge Agro Opatija s velikim brojem članova.

Podijelite s prijateljem