Jednostavna upotreba

Kod uzgoja zdravog i bujnog vrta ključno je korištenje kvalitetnih proizvoda. Plantella nudi širok spektar proizvoda, dizajniranih za jednostavnu i učinkovitu upotrebu.

Jednostavno kao 1, 2, 3 s proizvodima Plantella

Na proizvodima Plantella pronaći ćete detaljne upute za upotrebu koje sadrže sljedeće elemente radi lakše upotrebe i razumijevanja:

Upute za upotrebu: Prednosti proizvoda s uputama za upotrebu nalaze se na stražnjoj strani proizvoda. Kratke, jasne i razumljive upute na manjim proizvodima (500 ml) nalaze se na naljepnici koja se može odlijepiti.

Doziranje:

  • Na donjem lijevom dijelu proizvoda provjerite za koliku površinu je prikladna odabrana količina proizvoda. Tako uvijek znate koliko sredstva trebate kupiti.
  • Poklopac na tekućim sredstvima ujedno je i alat za doziranje sredstva. Slijedite upute za miješanje s vodom za najbolji uspjeh.
  • Neki proizvodi ne trebaju se miješati s vodom, jer su već spremni za upotrebu.

Učestalost upotrebe: Vremenska traka s mjesecima na proizvodu govori vam kada je preporučljivo koristiti proizvod.

Ergonomski dizajnirana prskalica: Omogućava bolji hvat i veću preciznost aplikacije.

Upozorenja: Ako je potrebno, ambalaža sadrži i sigurnosne mjere i upozorenja koja treba slijediti prilikom upotrebe proizvoda.

Proizvodi Plantella dizajnirani su za jednostavnu upotrebu i osiguravaju odlične rezultate pri vrtlarenju. Vaše biljke bit će bujne i otporne, a urod zdrav i obilan.

Vrtlarite s nama!