if (ICL_LANGUAGE_CODE=='hr') { };
Search
Generic filters

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!

Bio Plantella

Potpuno prirodan i učinkovit izbor za biovrt.

Sve smo više svjesni prednosti samoodrživosti i konzumacije autentične, domaće i prirodne hrane. Sukladno tome, jača i trend organskog vrtlarenja, što smo među prvima usvojili kao Unichem. U tu svrhu razvili smo prirodnu liniju BIO PLANTELLA koja ljubiteljima vrtlarenja nudi prirodna rješenja za prihranu i zaštitu biljaka.

U tri desetljeća robna marka BIO PLANTELLA proširila je asortiman proizvoda i stekla status vodeće bio brenda u Sloveniji, Hrvatskoj i drugim zemljama svijeta.

Njezinim redizajnom 2016. godine ponudili smo našim potrošačima modernu, jasnu i snažnu sliku koja postavlja nove trendove i svježe smjernice u cijeloj kategoriji.

Popolnoma naravna in učinkovita izbira za bio vrt.

Stručnjaci po prirodi

Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija renomiranog slovenskog proizvođača Unichem. Razvijaju ih stručnjaci: agronomi, biolozi, poljoprivredni tehničari…

Prije predstavljanja proizvoda vama, korisnicima, uvijek provedemo ispitivanje kako bismo ih testirali i uvjerili se u njihovu učinkovitost. Testiranjem nastavljamo i kad su proizvodi već na tržištu jer čvrsto vjerujemo da samo tako možemo jamčiti kvalitetu koja će vam omogućiti uživanje s biljkama i u vrtu.

Pročitajte i kako testiramo učinkovitost naših proizvoda.

Savjetujemo, dijelimo iskustva i pratimo vaše uspjehe

Kako bi vrtlarstvo za vas učinili još lakšim, za vas pripremamo:

Volimo pratiti i vaše vrtlarske podvige i postignuća gdje god možemo.

Više života vašim biljkama

Već od 1990. godine pomažemo vama u stvaranju i njegovanju vrtova kakve želite. Plantella vam pomaže u brizi za vaše biljke s više od 150 različitih visokokvalitetnih proizvoda. Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija, a njihova je učinkovitost potvrđena u profesionalnim laboratorijima. Mi smo ih testirali u našim vrtovima, a vi se o njima uvjerite u vašima.

Plantella nudi visoko kvalitetne i provjereno učinkovite proizvode za čudovit, zdrav i bujan vrt koji ljubiteljima vrtlarenja olakšavaju rad i povećavaju uspjeh te tako omogućavaju više užitaka u vrtu.

Saznajte više

Što se tiče prehrane, neumoljivi smo. BIO PLANTELLA nudi visokokvalitetne i provjereno učinkovite proizvode za EKOLOŠKO VRTLARJENJE, koji omogućavaju obilan, zdrav, domaći proizvodi a ujedno brinu za okoliš.

Saznajte više

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!

Redovno primajte praktične savjete za uređivanje vašeg vrta.
Inspirirajte se našim prijedlozima za vrtlarenje.
Provjerite našu ponudu proizvoda.