Bio Plantella

Potpuno prirodan i učinkovit izbor za biovrt.

Sve smo više svjesni prednosti samoodrživosti i konzumacije autentične, domaće i prirodne hrane. Sukladno tome, jača i trend organskog vrtlarenja, što smo među prvima usvojili kao Unichem. U tu svrhu razvili smo prirodnu liniju BIO PLANTELLA koja ljubiteljima vrtlarenja nudi prirodna rješenja za prihranu i zaštitu biljaka.

U tri desetljeća robna marka BIO PLANTELLA proširila je asortiman proizvoda i stekla status vodeće bio brenda u Sloveniji, Hrvatskoj i drugim zemljama svijeta.

Njezinim redizajnom 2016. godine ponudili smo našim potrošačima modernu, jasnu i snažnu sliku koja postavlja nove trendove i svježe smjernice u cijeloj kategoriji.

Popolnoma naravna in učinkovita izbira za bio vrt.

Stručnjaci po prirodi

Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija renomiranog slovenskog proizvođača Unichem. Razvijaju ih stručnjaci: agronomi, biolozi, poljoprivredni tehničari…

Prije predstavljanja proizvoda vama, korisnicima, uvijek provedemo ispitivanje kako bismo ih testirali i uvjerili se u njihovu učinkovitost. Testiranjem nastavljamo i kad su proizvodi već na tržištu jer čvrsto vjerujemo da samo tako možemo jamčiti kvalitetu koja će vam omogućiti uživanje s biljkama i u vrtu.

Pročitajte i kako testiramo učinkovitost naših proizvoda.

Savjetujemo, dijelimo iskustva i pratimo vaše uspjehe

Kako bi vrtlarstvo za vas učinili još lakšim, za vas pripremamo:

Volimo pratiti i vaše vrtlarske podvige i postignuća gdje god možemo.Više života vašim biljkama

Već od 1990. godine pomažemo vama u stvaranju i njegovanju vrtova kakve želite. Plantella vam pomaže u brizi za vaše biljke s više od 150 različitih visokokvalitetnih proizvoda. Svi naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija, a njihova je učinkovitost potvrđena u profesionalnim laboratorijima.
Mi smo ih testirali u našim vrtovima, a vi se o njima uvjerite u vašima.

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!