Plantella webinar: Uzgoj rajčica i drugog plodovitog povrća

Rajčica je najomiljena i najčešća biljka u našim vrtovima. Željeli bi, da naše rajčice i drugo plodovito povrće bude ekološki uzgojeno i ostane zdravo do berbe. E to, baš i nije jednostavno, za taj uspijeh potrebno je puno znanja, iskustva i truda. Velika pomoć u eko uzgoju su nam kvalitetna sredstva za uzgoj, njegu i zaštitu a plodovi će nam zahvaliti svojim pravim okusom i kvalitetom.

Od stručne savjetnice za Plantellu, Milice Sekulić , iz predavanja ćete saznati kako saditi i njegovati rajčice, tikvice, paprike i drugo plodovite povrće.

Uzgoj rajčica i drugog plodovitog povrća

Rajčica je najomiljena i najčešća biljka u našim vrtovima. Željeli bi, da naše rajčice i drugo plodovito povrće bude ekološki uzgojeno i ostane zdravo do berbe. E to, baš i nije jednostavno, za taj uspijeh potrebno je puno znanja, iskustva i truda a o kvalitetna sredstva za uzgoj. Pratite naš stručni webinar i saznajte: ???? Uvjete za uzgoj rajčica i plodovitog povrća ???? Kako se kvalitetno pripremiti na sadnju ???? Kako održavati kondiciju biljaka za dugo plodonošenje ???? Kako se zaštititi od štetnika i bolesti.

Posted by Plantella.hr on Thursday, 22 April 2021

Što ćete sve saznati iz stručnog predavanja:

???? Uvjeti za uzgoj rajčica i plodovitog povrća
???? Kvalitetna priprema prije sadnje
???? Održavanje kondicije biljaka za dugo plodonošenje
???? Zaštita od štetnika i bolesti


Predavač Milica Sekulić bacc.ing agr. stručni je savjetnik za Plantellu. Veliki je ljubitelj organskog vrtlarenja, uzgoja voćaka i biljaka. Nesebično godinama sudjeluje na stručnim predavanjima, znanstvenim skupovima a svoje znanje nadopunjuje na stručnim edukacijama i kroz praksu.

Čest je gost u tv emisijama , radio emisijama, edukacijama i radionicama gdje dijeli svoje savjete. Stručne članke objavljuje u tiskanim i web medijima s ciljem savjetovanja. Predsjednica je Udruge Agro Opatija, udruge maslinara s velikim brojem članova već 7 godina .Na ovom predavanju želi vam na jednostavan način skrenuti pažnju na detalje kod uzgoja rajčica i drugog plodovitog povrća.

Podijelite s prijateljem

Želite još više PLANTELLA savjeta za vrtlarenje?

Prijavite se na naš newsletter!